• Gratis verzending vanaf €70,-

 • Grootste online Berba collectie

 • Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

 • Webshop Trustmark
 • search

 • 0

  Berba Bags & Wallets

  Berry

  Functie: Eigenaar

  Ik ben de eigenaar van Berba en ben voornamelijk bezig met sales en design.
  Ik ben regelmatig op de weg te vinden voor het bezoeken van klanten. Ondanks het feit dat we al  meer dan 45 jaar in business zijn, is Berba allesbehalve ingeslapen. We maken momenteel interessante stappen op het gebied van design en marketing!

  Olga

  Functie: Manager Operations

  Ik werk al een lange tijd bij Berba en ben verantwoordelijk voor allerlei diverse taken binnen het bedrijf. Berba is een fris bedrijf met een positieve sfeer en goede positie op de markt. We hebben een enorm jong team, wat veel goede vibes geeft! Verder ben ik enorm fan van de Icons collectie.

  Luciano

  Functie: Commerciële medewerker Sales binnendienst

  Ik ben Luciano, Commercieel medewerker bij Berba! Ik ben verantwoordelijk voor verschillende gebieden binnen het bedrijf, met name verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties van onze B2B klanten. Ook kunt u mij regelmatig tegenkomen in onze Brand Store, zelf ben ik heel erg fan van het merk Berba en kunt u bijna alle modellen van de Barbarossa business collectie in mijn tassen collectie vinden!

  Madelon

  Functie: Verantwoordelijk voor de Berba Store, social media, website en Berba magazijn.

  Hi, mijn naam is Madelon, ik ben een flexibele werknemer binnen Berba en daarom ook actief op verschillende gebieden binnen het bedrijf. Ik ben wekelijks te vinden in het magazijn, hier maak ik bestellingen gereed en ik sta iedere zaterdag in de winkel voor u klaar! Ook ben ik verantwoordelijk voor de social media kanalen en de website van Berba. Op dit moment volg ik nog een studie, dus is Berba mijn bijbaan waar ik met plezier werk samen met een heel leuk team.