• Gratis verzending vanaf €60,-

 • Grootste online Berba collectie

 • Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

 • Webwinkel Keurmerk
 • search

 • 0

  Berba Bags & Wallets

  Madelon

  Functie: Verantwoordelijk voor de Berba Store, reparaties en het Berba magazijn

  Hi, mijn naam is Madelon, ik ben een flexibele werknemer binnen Berba en daarom ook actief op verschillende gebieden binnen het bedrijf. Ik ben wekelijks te vinden in het magazijn, hier maak ik bestellingen gereed. Ook ben ik te vinden op de afdeling reparatie en sta ik in de winkel voor u klaar! Op dit moment volg ik nog een studie, dus is Berba mijn bijbaan waar ik met plezier werk samen met een leuk team.

  Berry

  Functie: Eigenaar

  Ik ben de eigenaar van Berba en ben voornamelijk bezig met sales en design.
  Ik ben regelmatig op de weg te vinden voor het bezoeken van klanten. Ondanks het feit dat we al 45 jaar in business zijn, is Berba allesbehalve ingeslapen. We maken momenteel interessante stappen op het gebied van design en marketing!

  Olga

  Functie: Manager Operations

  Ik werk al een lange tijd bij Berba en ben verantwoordelijk voor allerlei diverse taken binnen het bedrijf. Berba is een fris bedrijf met een positieve sfeer en goede positie op de markt. We hebben een enorm jong team, wat veel goede vibes geeft! Verder ben ik enorm fan van de San Remo collectie.

  Maayke

  Functie: Marketing Manager

  Ik ben verantwoordelijk voor de marketing bij Berba. In het dagelijkse leven houd ik mij bezig met o.a. product fotografie, het ontwerpen van magazines, social media, nieuwsbrieven, het organiseren van fotoshoots en nog veel meer. Het is super tof om deel uit te maken van een bedrijf wat een enorme groei doormaakt. Mijn favoriete collectie is toch wel San Remo!

  Luciano

  Functie: Commerciële medewerker Sales binnendienst

  Ik ben Luciano, Commercieel medewerker Sales binnen Berba! Ik ben verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties van onze B2B klanten, ook zult u mij vaak tegenkomen in onze Berba Store. Mijn favoriete collectie is de Barbarossa Business collectie.

  Team Berba v. l. n. r.